Subscribe

Një nga sfidat e dhëna nga Agai, për shkak të kushteve atmosferike, mbeti e papërfunduar. Me rikthimin e diellit, fermerët do të rinisin punën për ndërtimin e një ambient të këndshëm në oborr, sipas shijes së tyre.

Të ndarë në dy grupe, ku secili prej tyre do të asistohet nga profesionistë në ndërtimin e këtij ambienti “outdoor”.

Fermerët u njoftuan përmes një zarfi nga Agai, ku menjëherë nisën punën.

Më herët, ata u ndanë në dy grupe, ku secili zgjodhi materialet e nevojshme.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *