Subscribe

Pas përfundimit te projekteve te rëndësishme ne Tirane dhe te tjerave investimeve ne proces, Erion Veliaj kërkon votën e shqiptareve ne 18 qershor për Partine Socialiste. Nga Kërraba, ku mori pjese ne bio-festin e kësaj zone, Veliaj deklaroi se shqiptaret duhet te zgjedhin Edi Ramen dhe alternativen e punës, per te ardhmen e vendit dhe kryeqytetit.

 

I kthyer ne këtë zone me nje premtim te mbajtur, ndërtimin e rrugës se re, Veliaj tha se ky investim, por dhe te tjera, po e kthejnë Kërrben ne nje lagje te Tiranës dhe jo periferi e largët siç ka qene.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *