Federata Ndërkombëtare e Notit ka ndaluar Anita Alvarez që të garojë në Budapest.

 

Notarja amerikane shpresonte të merrte pjesë në finalen e ekipit pasi i ra të fikët në pishinë, por nuk është lejuar.

 

25-vjeçarja u shpëtua nga trajnerja spanjolle, Andrea Fuentes dhe kjo e fundit deklaroi të enjten se ishte e bindur që Anita do të vazhdonte të përfaqësonte vendin e saj pasi t’i nështrohej analizave.

 

Fuentes u filmua duke u zhytur në pishinë për t’i shpëtuar jetën Anita Alvarez, e cila humbi ndjenjat gjatë notit dhe përfundoi në fund të ujit.

 

Trajnerja nuk hezitoi të hidhej në ujë, teksa rojet e shpëtimit vëzhgonin notaren teksa zhytej në ujë.

 

“Ajo nuk dëshiron të largohet nga këtu me foton e saj pa ndjenja në fund të pishinës”, tha Fuentes.

 

Por zyrtarët e FINA-s i i thanë ekipit amerikan të notit të sinkronizuar se Anita nuk mund të merrte më pjesë në Kampionatin Botëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published.