Pak ditë më parë, ekstremisti nga Lezha, Luigj Marku, u dhunua nga disa persona teksa ishte në një video live në Tik Tok.

 

Personazhi ekstremist që jeton në Irlandë dhe është mjaft i famshëm në rrjetet sociale u dhunua nga disa persona të cilët ende nuk janë konfrimuar.

 

Ndërkohë, së fundmi të afërm të Luigj Markut kanë reaguar në rrjetet sociale dhe kanë treguar gjendjen shëndetësore të tij.

 

“Tash ç’a u bo? E kapën e neutralizun, e gjuajtën në makinë e çunë në hije të një peme. E majtën keq, i kanë pre hundën. I kanë ra keq këtu e kanë pre në faqe, i kanë fut i plumb në kofshë. Se ky ka qenë sakat…”,ka deklaruar miku i vëllait të Markut në një video në TikTok.

 

Ndërkohë Luigj Marku është venë në kërkim nga autoritetet shqiptare për nxitje urrejtje dhe thirrje ekstremiste fetare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *