Dy turistë kanadezë kanë kërkuar ndihmën e policisë, pasi makina me të cilin ata udhëtonin në një nga rrugët e Skraparit kishte ngecur në baltë.

 

Kanadezët, të cilët ishin bllokuar prej disa orësh, nuk dinin ku ndodheshin, e për këtë arsye, telefonuan policinë. Kjo e fundit nisi kërkimet menjëherë, duke bërë të mundur gjetjen e tyre.

 

Efektivët e komisariatit të Skraparit nxorën mjetin nga balta dhe shoqëruan turistët deri në rrugën kryesore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *