Kompania Tring zgjeron gamën e saj me një shërbim të ri për të gjithë përdoruesit e internetit dhe iu vjen në ndihmë lidhur me sigurinë në internet.

Siguria në internet, qoftë kjo siguri nga viruset dhe malware apo mbrojtje nga përmbajtjet e papërshtatshme, nuk ka qenë asnjëhere më prioritare sesa sot. Kjo është arsyeja pse si pjesë e vlerës së pakrahasueshme të paketave të saj, Kompania Tring ka vendosur të lançojë shërbimin Tring Safe Internet.

Shërbim ky që do t’ju mbajë të sigurt ju dhe familjen tuaj në internet.

Falë Safe Internet ju mund të krijoni një account individual ku mund të përcaktoni vet filtrat që dëshironi të mbani dhe nga se do të ruheni.

Tring Safe Internet është konceptuar posaçërisht për të ndihmuar në krijimin e një bote viruale më të sigurt për të gjithë dhe ofron disa veçori si:

  • Mbrojtje nga Malware
  • Kontrollet Prindërore në saj të Filtrimit të përmbajtjes
  • Zbatimi dhe Mbështetja me Kosto Zero
  • Internet i Besueshëm dhe i Shpejtë

Ju mund të përfitoni Internet të shpejtë dhe të sigurt me Fibër Optike, deri në 100 Mbps duke filluar nga 1,540 lekë/ Muaj. Instalimi falas.

Nxitoni të përfitoni nga ofertat e shërbimit internet i sigurt në çdo dyqan Tring dhe në www.tring.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *