Aktori i humorit, Julian Deda, pjesë e “Apartamentit 2XL” ka shprehur hapur tashmë bindjet e tij politike dhe angazhimin në PD. Juli është një nga personazhet publik shqiptar, që denoncon hapur çdo elemt që e shqetëson në lidhje me vendin e tij.

 

 

Aktivitzimi i tij në rrjetet sociale është shumë i madh, duke e shfrytëzuar më së miri këtë medium për të dhënë mendimet e tij. Këtë herë aktorit i ka shërbyer Facebook për të bërë komentin e tij  të radhës, në lidhje me lyerjen e vizave të bardha, në disa zona të Tiranës, në fakt jo më të bardha por me ngjyrën rozë.

 

 

Juli ka postuar një foto të këtyre vijave rozë, ku shkruan: “Kujdes. Element gay nëpër kryeqytet. Vijat e bardha u bënë pink. Tirana nën sundimin e LGBT-rave.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *