Subscribe

Taekwondo është një sport olimpik modern që duket se po zhvillohet edhe në Shqipëri. Ky është Juirdo Cani, fituesi i medaljes së arit në kampionatin ballkanik, dukë përfaqësuar kështu Shqipërinë në mënyrën më të mirë. Edhe në këtë kohë pandemie, 21-vjeçarin e gjejmë në palestër. Stervitet çdo ditë së bashku me trajneren e tij për të ruajtur formën sportive.

Juirdo i ka të qarta objektivat e tij për të ardhmen, ndërsa tregon se dhe në këtë sport vështirësitë e shkaktuar nga koronavirusi nuk kanë munguar.

Në Shqipëri, Taekwondo ka hyre për herë të parë në tetor të vitit 1995 dhe sportistët kanë përfaqësuar Shqipërinë në disa aktivitete ndërkombëtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *