Subscribe

Një tjetër dron është shfaqur mbi “Fermën VIP”, ku sërish është surprizuar Rigelsa.

Në banderolë ishte fotoja e Rigelsës dhe mbesës së saj.

“Bubuzheli vogël, të duam shumë”, shkruhej në dron.

Rigelsa është shfaqur e emocionuar nga mesazhi për të.

Ndërkohë, një tjetër dron u shfaq më herët për Rigelsën, e cila është surprizuar vazhdimisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *