Qytetarët e SHqipërisë dhe Kosovës prej disa fundjavash po kalojnë në pikat kufitare mes dy vendeve pa asnjë kontroll.

 

Kryeministri Rama ka ndarë ditën e sotme pamjet nga pikat e kalimit, si ishte dhe si është lëvizja e qytetarëve.

 

Lëvizja pa kontrolle ka lehtësuar qarkullimin nga rradhët kilometrike që krijoheshin para se të merrej veëndimi I fundit.

 

Marrëveshja që u firmos mes dy qeverive ka mundësuar heqjen e kontrolleve gjatë fundjavave dhe festave zyrtare gjatë gjithë vitit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.