Çifti i njohur Beyonce dhe Jay Z në muajin qershor janë bërë për herë të dytë prindër duke sjellë në jetë binjakë.

 

 

Ashtu si kurse pritej, cifti do të punësonte dado që do të kujdesej për rritjen e tyre, po nuk besojmë që e mendonit se një bebe do të kishte plot tre dado.

 

 

Pra, diva e muzikës pop ka punësur plot gjashtë dado që do të merren me kujdesin e Sir dhe Rumi Carter. Dhe paga e tyre vjetore kap shifrat që një dado nuk do i kishte menduar kurrë.

 

 

Sipas një raporti të “OK! Magazine”, bëhet e ditur sa dadot do punojnë në dy ndërrime tetë orësh, ndërsa paga e tyre vjetore flitet se do të jetë rreth 100 mijë dollarë.

 

 

Eh lum ato dado që do të kenë fatin e madh të punojnë pranë binjakëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *