Amerika po përjeton temperaturat më të ulëta prej më shumë se 4 dekadash ndërkohë Australia po shkrin, e kur themi këtë nuk nënkuptojmë asgjë por flasim në kuptimin e parë !

 

 

(Boston)
Autostradat janë bërë të pakalueshme sepse asfalti i rrugëse po shkrin vërtetë! Temperaturat kanë arritur deri në 50 gradë Celsius dhe ky i nxehtë përvëlues ka pllakosur vendin duke ndezur dhe shumë vatra zjarri.

 

 

Sinoptikanët e kanë cilësuar këtë mot si katastrofik pasi të tilla temperatura ekstreme nuk janë ndjerë që prej vitit 1930.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *