Subscribe

Kushtet e vështira në sanatoriumin e Shkodrës, detyruan drejtuesit e tij të zhvendosin pacientët në godinën e Spitalit Rajonal.

 

Të sëmurët janë transportuar në grup me ambulance, ndërsa sendet personale te tyre janë zhvendosur ne kuti kartoni

 

Ndërkohë baza materiale, si dyshekët, shtretërit dhe pajisjet e tjera janë transportuar me mjete rrethanore, pa asnjë masë mbrojtëse.

 

Por drejtori i spitalit rajonal Shkodër, Vilson Masmalaj i pyetur nëse ka rrezik per pacientet, thotë se nuk ka probleme per shëndetin e tyre.

 

 “Nisur nga amortizimi i godinës kemi vendosur zhvendosjen e këtij spitali pranë spitalit rajonal Shkodër. Pacientet me tuberkuloz do të sillen në Tiranë”

 

Në sanatoriumin e Shkodrës nuk është ndërhyrë për të rregulluar gjendjen prej 27 vjetësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.