Selena Gomez është një ndër emrat më të fulor të artisteve të cilët kanë një audiencë të konsiderueshme.

 

Së fundmi Selena e revoltuar për padrejtësinë që po i bëjnë mikes së saj, Taylor, me anë të një postimi në “Instagrami” .

 

Artistja ka shprehur pakënaqësinë e saj ndaj situatës, dhe i ka dalë në mbrojtje Sëift-it duke thënë se ajo është një vajzë që punon fortë.

 

“Zemra ime është rënduar kaq shumë tani. Më sëmur dhe më mërzit shumë kjo gjë. Kjo është lakmi, manipulim dhe pushtet. Keni shkatëruar mundësinë që fansat në të gjithë botën të shijojnë këngët e një prej kantautoreve më të mira”, ka reaguar Selena.Së fundmi ajo u shpreh se mikja e saj kurrë nuk do ndalojë së luftuari.“Të dua shumë”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *