Ish kryeministri Sali Berisha ka komentuar protestat që u zhvilluan dje në disa qytete paralelisht për rritjen e çmimeve.

 

Berisha deklaroi se populli është zgjuar me fuqishëm se kurrë dhe po ndërmerr protesta me përmasat e një uragani, kundër rritjes së çmimeve.

 

Ish kryeministri thekson se populli ka mbështetjen e popullit opozitar në këtë kauzë, e cila lidhet me ekzistencën e qytetarëve dhe familejve shqiptare, të cilën qeveria po e shtyn drejt varfërisë.

 

“Ndërgjegjia qytetare është zgjuar më fuqishëm se kurrë. Po merr protesta me përmasat e një uragani. Ajo ka mbështetjen e popullit opozitar. Është kauza më e drejtë, që lidhet me ekzistencën e qytetarëve dhe familejve shqiptare, e cila korrupsioni i kësaj qeverie i ka shtyrë drejt varfësirsë. Çmimet e papërballueshme të rritjes së naftës, janë të pakrahasueshme me asnjë vend tjetër”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.