Kryeministri Edi Rama akuzoi opozitën se po bëhet pengesë për integrimin.

 

Nga Puka, ku mori pjesë në aktivitetin “Bashkia që duam”, Rama deklaroi se opozita është pa vizion, pa ide dhe pa lidership.

 

Rama tha më tej se qeveria nuk është si opozita e cila, sipas tij, edhe kur bëntë premtime asnjëherë nuk i ka mbajtur ato.

 

Ai deklaroi se tashmë qytetarët shqiptarë kanë një qeveri që dëgjon hallet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *