Subscribe

Ilir Meta deklaroi përmes një dalje për mediat se në 1 shtator do të padis Autoritetin e Dosjeve për nxjerrje të sekreteve shtetërore.

 

Më 1 shtator do te padis penalisht Autoritetin e Dosjeve per manipulim dhe falsifikim te qellimshem.Këto përralla dhe lojëra nuk funksionojnë me Ilir Metën. Autoriteti Dosjeve po përdoret në mënyrë kriminale.

 

 

Kreu i Partisë së Lirisë shtoi se po cënohet privatësia e një qytetari për interes të Edi Ramës

 

Frika e Edi Ramës, sepse nuk e blen dot opozitën dhe nuk trukon dot ndeshjen përpara . Ky është një rast skandaloz i përdorimit të metodave të Sigurimit të Shtetit. Edi Rama ka rënë, e shikoj të rënë. Pas rënies së Edi Ramës, qëllimi t’i kthejmë fuqinë popullit shqiptar  Rikthimi i fuqisë se popullit përmes referendumit është objektivi ynë I madh.Gjithçka do të ecë në rrugën e vendosjes së drejtësisë. Me 25 korrik kam nisur nje mision qe minimalisht do te zgjase per 25 vite

 

 

Ish-Presidenti shtoi se nuk ka dhe nuk ka pasur asnjëherë dosje për Ilir Rexhep Metaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *