Një person u arrestua nga policia e Fierit, pasi tentoi të godasë prokuroren e çështjes. Në pranga është vënë 51-vjeçari, Arben Myzeqari, i cili në datën 3 shkurt, ka tentuar të qëlloje prokuroren ne ambientet e Gjykatës. Ky konflikt lindi pasi Myzeqari kundërshtonte akuzën e ngritur nga Prokuroria e Fierit per zyrtare te ALUIZNI-t, te cilët kane legalizuar dhe pronën e qytetarit ne fjale. Burime nga organi i akuzës, theksojnë per Vizion Plus, se ky shtetas ka përndjekur prej nje viti prokuroren, duke e kërcënuar dhe ofenduar ne sallën e gjyqit. Kjo vërtetohet dhe nga rekordet audio te Gjykatës se Fierit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *