Sfida e lënë pezull nga spektakli i kaluar u zhvillua mbremjen e sotme. Flori dhe Valeri u përballën së bashku.

“Sfida është pak e komplikuar dhe  interesante. Të dy çunat janë gati. Sfida nis me sicilin prej tyre ku duhet të zgjidhin litaret poshtë ristelave ose ku janë dërrasat e lidhur me litarin. Në momentin që secili zgjidh litarin duhet të vinë tyek kubi. Duhet të kalojnë nëpër traun e dërrasës, pastaj nëpër mjet dërrasës tjetër duhet të marrin litarin dhe duhet t’a çojnë deri në fund sa ta nxjerrin nga gjithë nga dërrasat. E marrin në qafë, vendosin dërrasat njëra pas tjetrës. Marrin drynin, futen poshtë, i pari që hap drynin, del banderi dhe ai është fituesi”,  shpjegoi sfidën Bes Kallaku.

Lexo edhe :

Related Posts

Fitues i sfidës u shpall Valer Kolnikaj, ndërsa Flori ishte dhe humbësi.

Florian Agalliut iu propozua vajtja e tij në Arameras, i cili u përgjigj pozitivisht. Ai do të niset për Arameras, ku është publiku që do të vendosë ose jo rikthimin e tij në “Ferma VIP”. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *