Subscribe

Situatë e vështirë dhe tejet problematike si pasojë e rënies së zjarrit në malin me pisha në Shengjin.

Flakët që nisen mbrëmjen e së enjtes , vijojnë ende, madje edhe më kërcënuese sesa orët që kaluan.

Pavarësisht punës së zjarrëfikësve dhe policisë, flaket nuk po ndalen, madje I janë afruar shumë shtëpia të banuara e biznese, duke sjell panik tek banorët.

Po ashtu te kercenuara nga flaket jane edhe varrezat e qytetit.

Kërkohet ndërhyrje nga ajri për të mbajtur nën kontroll këtë zjarr të fuqishëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *