Pamje të trishta vijnë nga Berati, në njësinë administrative Otllak, ku flakët e zjarrit nuk kanë kursyer as varrezat e zonës.

 

Në vendngjarje ndodhen zjarrëfikësit të cilët po punojnë për izolimin dhe shuarjen e flakëve.

 

Në ndihmë të zjarrfikësve kanë ardhur edhe banorët e fshatit të cilët po punojnë me mjete rrethanore.

 

Kjo është vatra e dytë në mesditën e sotme në fshatin Dyshnik.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.