Pamje dramatike vijnë nga Rusia pas të shtënave me armë në një universitet shtretëror.

Nga videot e publikuara nga mediat vendase duken studentët të cilët hidhen nga dritaret për të shpëtuar.
Foto të shkrepura nga vendi i ngjarjes tregojnë një person me armë në dorë jashtë universitetit ndërsa studentëve në auditorë u është thënë që të qëndrojnë pa lëvizur.

Deri tani raportohet për pesë viktima dhe gjashtë të plagosur.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *