Duke nisur nga dita e neserme date 1 Tetor 2019, me fikjen e sinjalit analog per Tiranen dhe Durresit, transmetimet digjitale te Vizion Plus per Tiranen, Durresin, Krujen, Kavajen dhe zonat e ndermjetme mund te vazhdoni ti ndiqni ne Kanalin 57 UHF. Per te mundesuar kete mjafton te beni kerkimin manual ne kanalin e mesiperm ose kerkimin automatik per te pasur listen e perditesuar te kanaleve ne aparatin digjital DVBT-2 qe mund ta gjeni ne te gjitha pikat e shitjes TRING. Nxitoni te perfitoni nga oferta e Tring ku per vetem 4.300 leke beni tuajiin aparatin digjital Tring Dvb-T2, karten smart dhe 3 muaj abonim dhurate me UEFA Champions League te perfshire. Vizion Plus, ju uron shikim te kendshem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *