Është ndarë nga jeta pas një semundje të rëndë mjeku Thoma Nini.

 

Per gati tre dekada Nini shërbeu me përkushtim si mjek pneumofiziater në spitalin e Korcës.
Thoma Nini ishte prej themeluesve të degës së PD të Korçës dhe kreu i saj per disa vite, ndërsa kandidoi nën siglën e PD në zgjedhje lokale dhe ato parlamentare.

 

Pas vitit 2006 Nini u emërua Konsull i Republikës së Shqipërsisë ne Selanik detyrë të cilën e mbajti për 4 vite.
Pas përfundimit të mandatit si diplomat Thoma Nini u rikthye në spitalin e Korçës ku punoi derisa doli në pension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.