Fillimi i korrikut shënon kulmin e hyrjes se shqiptareve nga Greqia drejt vendit te tyre.

Mijëra emigrante vijnë për të kaluar pushimet në familjet e tyre.

Por nga ana tjetër edhe shumë shqiptarë zgjedhin Greqinë si vend për të pushuar në këtë sezon veror.

Burimet bëjnë me dije se kanë hyre e kanë dalë më shumë se 6500 shtetas shqiptarë dhe të huaj.

Fluksi ka detyruar palën tonë në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës që të punojë me kapacitet të plotë ndërsa është kërkuar edhe bashkëpunimi nga homologët grekë për të mos pasur rradhë të gjata në këtë pikë kalimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *