Subscribe

Presidenti Meta I ka bere thirrje qeverise shqiptare që të heqe dore nga projekt-ligji per aministine fiskale. Kryetari i Shtetit I eshte referuar shqetesimit te Bashkimit Europian dhe eksperteve per te kerkuar qe ky draft te mos diskutohet ne parlament pasi do te demtonte edhe rrugen e Shqiperise drejt BE.

 

ILIR META

PRESIDENT I REPUBLIKES

“Bëj thirrje të hiqet urgjentisht dorë nga kjo përpjekje e pashpresë, dhe të zbatohen pa vonesë rekomandimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bashkimit Europian, duke u kërkuar ndjesë të gjithë shqiptarëve të ndershëm për këtë provokim të pamerituar.”

 

Sipas Metes, projekt ligji per aministine do ti sherbente botes se krimit e do te godiste biznesin e ndershem.

 

 

Qeveria ka hedhur per konsultim draftin per aministine fiskale I cili deri tani eshte kritikuar nga dhoma amerikane e tregtise, nga Brukseli dhe nga opozita.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *