Kuvendi ka reaguar lidhur me kallezimin e presidentit Ilir Meta në Prokurori për falsifikim.

 

Në reagimin e Kuvendit theksohet se pretendimet e Presidentit Meta nuk qendrojnë.

 

“Në respekt të pavarësisë së institucioneve kushtetuese, duke qenë se Gjykata Kushtetuese është tërhequr për të marrë vendim, Kuvendi respekton heshtjen dhe nuk bën komente për rastin në fjalë.

 

Përsa i takon pretendimeve të Presidentit të Republikës për manipulim ose për fallsifikim, me përgjegjësi të plotë sqarojmë se këto pretendime nuk qëndrojnë.

 

Kuvendi i Shqipërisë, në datën 4 shkurt 2022, ka depozituar pranë Gjykatës Kushtetuese dokumentacionin zyrtar ligjor që lidhet me çështjen në shqyrtim”, thuhet në reagimin e Kuvendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *