Subscribe

2 mije peme shtohen ne njësinë administrative te Petreles. Pikërisht ne zonën e cila u përfshi nga zjarret vëren e kaluar, bashkia ketë te shtune organizoi aksionin per zëvendësimin e pemëve te djegura.

 

Thirrjes se Erion Veliajt ne aksionin e gjelbërimit iu bashkua violinisti me fame botërore Olen Cezari.

 

Kreu i bashkisë kërkoi nga qytetaret e Tiranës te ruajnë sipërfaqet e gjelbëra dhe te japin kontributin e tyre per shtimin e pemëve

Leave a Reply

Your email address will not be published.