Linja e të brendshmeve të Rihannës, “Savage X Fenty”, kishte fansa që vazhdimisht kërkonin masa akoma më shumë! Dhe e vetmja gjë që e bëri linjën kaq të madhe ishte se ajo ishte projektuar të jetë gjithëpërfshirëse, duke shkuar deri në 3X për të brendshme dhe deri në 44DD për pjesën e sipërmë. Rihanna shkruajti në tweeter “Savages vijnë në të gjitha format dhe madhësitë.”

 

https://twitter.com/rihanna?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fstyle-beauty%2Ffashion%2Fa20703653%2Frihanna-savage-fenty-lingerie-size-inclusive-complaints%2F

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *