Pesë emra të rinj në radhët e socialistëve pritet që të shtohen në Parlament.

 

Adriana Jaku, Eljo Hysko, Ardit Konomi, Laert Duro dhe Florenc Spaho do të zëvendësojnë në Kuvend, Pjerin Ndreun, Rakip Sulin, Ilir Xhakollin, Flamur Golemin dhe Nuri Belbën, të cilët lanë mandatin për të garuar për kryebashkiakë.

 

Mësohet se KQZ ka zëvendsuar mandatet e të larguarve dhe tashmë pritet vetëm betimi në Kuvend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *