Roberti diskutoi me Valerin lidhur me lojën e tij dhe “përplasjet” me Florin.

Ai theksoi se i vjen keq që ata gjendet përballë njëri-tjetrin në sfidën si dy më pak të preferuarit e publikut, pasi nuk do donte që njëri prej tyre të largohej.

Nga ana tjetër, Valeri theksoi se ai dhe Flori janë një dyshe e lezetshme, që i duhen lojës.

Pjesë nga biseda:

Roberti: Jeni dyshe që nuk mund të zgjedh unë

Valeri: Nuk është ai aq i mprehtë sa për të kuptuar

Roberti: Jo, nuk po gjykoj asnjërin

Valeri: Jemi të lezetshëm

Roberti: Jeni dyshe që jeni gjynah që jeni në nominim

Valeri: Po, varet se ku jemi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *