Familjarë, miq e politikanë të lartë të Kosovës, kanë kryer homazhe në Kompleksin Memorial “Adem Jashari” në Prekaz. Mes politikanëve ishte dhe Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafai cili vlerësoi veprën historike të komandantit legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij:

Sakrifica e tyre për mbrojtjen e pragut të shtëpisë, vepër meriton respekt të veçantë nga të gjithë ne dhe para së cilës ne përkulemi të gjithë.

Keto jane pamjet nga homazhet e kryera ne Prekaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *