Pas konfliktit që kandidatja për deputete Elona Guri pati me një person, LSI dega Durrës ka dalë me një deklaratë për mediat.

Në reagim thuhet se drejtuesit e LSI-së Durrës kanë zbuluar kamera përgjimi që monitoronin e përgjonin zyrën e kësaj force politike.

Për këtë ngjarje, LSI ka denoncuar djalin e deputetit socialist, Lefter Koka dhe pronarin e ambientit, ku ishte strehuar server.

“Duke marrë shkas nga transformimi i ngjarjes të skandalit më të paprecedentë në procesin zgjedhor në 30 vitet e fundit, dhe keq-informimit dashakeq nga Policia e Shtetit, e cila e shtyrë dhe e ndikuar politikisht fsheh të vërtetën e hidhur po ju sqarojmë si më poshtë: Gjetja e pajisjeve përgjuese dhe kamerave në zyrën qendrore të LSI Durrës. Drejtuesit e LSI Durrës kanë zbuluar kamera përgjimi që monitoronin e përgjonin Zyrën e LSI Durrës. Dyshimi lindi pasi të gjithë qytetarët e thjeshtë që shkonin në këtë zyrë kontaktoheshin, intimidoheshin dhe kërcënoheshin me vendin e punës ose presione të tjera nga Arbër Koka, djali i Lefter Kokës, apo anëtarë të shtabit elektoral të tij. U zbuluan kamerat dhe serverat me regjistrime. U njoftuan autoritetet dhe prezente fizikisht në Komisariatin e Policisë në Durrës, drejtuesja politike e LSI Durrës dhe kandidatja e LSI për Durrësin, znj. Elona Guri denoncoi Arbër Koka, djalin e Lefter Kokës si autor të këtij skandali dhe pronarin e ambientit ku ishte strehuar serveri dhe kabujt e kamerave të përgjimit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *