Një 35-vjecar është gjetur i vdekur në një fushë të komunës Kantanos Selinos, në Chania, të Greqisë.

 

Hetuesit dhe policët janë përballur me një pamje horror kur kanë shkuar në vendin e ngjarjes për të kqyrur trupin e viktimës janë përballur me një pamje tragjike.

Sipas informacioneve të Flashneës.gr, burri rreth 35 vjeç, ndoshta me origjinë shqiptare, është gjetur i vdekur me prerje në fyt , me siguri nga një sharrë elektrike me motor.

 

Hetuesit po marrin në considerate disa pista për vdekjen e 35-vjeçarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *