Subscribe

Nëse kërkoni pajisje elektroshtepiake cilësore dhe elegante, markat me te fundit do t’i gjeni ne dyqanin me te ri Gotech  ne qendrën ETC.

 

Ekspozita e produkteve te gotech është hapur mbrëmjen e se premtes ne kryeqytet, ku dhe janë prezantuar markat me te njohura europiane e jo vetëm.

 

Drejtues te kompanisë deklaruan se synimi i Gotech është te shtrihet ne te gjithë Shqipërinë.

 

Përveç cilësisë, dizajnit te spikatur dhe risive te firmave me te njohura, Gotech ka moton e saj te punës. Ne rrjetin e dyqaneve te saj, klientët do te gjejnë gjithçka  kërkojnë.

 

Nuk duhet te blini pa kaluar me pare nga Gotech, thonë specialistet e ekspozitës me te re te elektroshtepiakeve ne ETC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *