Sokoli, macja më e njohur në Shqipëri dhe ‘personazhi’ më i dashur i “Ferma VIP” është shfaqur edhe gjatë spektaklit të kësaj të hëne.

Teksa fermerët dhe opinionistët kanë shprehur admirimin për Sokolin, ai është shfaqur në ambientet e shtëpisë, i shtrirë në kolltuk.

“Ferma VIP” spektakli më i ri dhe më i ndjekur në Shqipëri që transmetohet në Vizion Plus çdo të hënë dhe të premte në orën 21:00 dhe 24 në 24 në dy kanale Tring, ka sjellë një anë tjetër të të famshëmve në vendin tonë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fermavip.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *