Policia holandeze arrestoi një shofer kamioni 32-vjeçar nga Polonia mbrëmë në Hoek për kontrabandë njerëzish. Në trailerin e tij polaku kishte future një familje nga Shqipëria.

 

Burri donte të kalonte në Angli me kamionin e tij. Gjatë kontrollit të daljes, qeni i migracionit Marechaussee trokiti në rimorkio.

 

Kur u hap, rezultoi se dy burra dhe një grua ishin fshehur mes një ngarkese me paleta. Në një batanije ishte mbuluar edhe një vajzë e mitur 4-vjeçare.

 

Dyshohet se shqiptarët u futën në kamion me aprovimin e shoferit polak.

 

Në pjesën e rimorkios nuk u gjet asnjë shenjë që të vërtetonte të kundërtën.

 

Familja shqiptare do trajtohet nga zyrat e migracionit ndërsa shoferi i kamionit do të vijojë me procedurat e mëtejshme të hetimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.