Partia Demokratike ka dërguar sot në KQZ kërkesat për të regjistruar kandidatët e saj në zgjedhjet e 6 marsit.

 

Përfaqesuesi ligjor i PD, Marash Logu ka bërë me dije se kanë dorëzuar në KQZ, dokumentacionin zyrtar të kandidatëve të Partia Demokratike e Shqipërisë: Xhemal Bushati në Shkodër, Luan Haka në Dibër, Ymer Marku në Vorë, Ferdinand Saraci në Rrogozhinë, #LuanHoti në Durrës dhe Indrit Sefa në Lushnjë.

 

“Sapo dorëzuam në KQZ, dokumentacionin zyrtar të kandidatëve të Partia Demokratike e Shqipërisë. Suksese përfaqësuesve të vetëm të demokratëve në zgjedhjet e 6 Marsit: Xhemal Bushati në Shkodër, Luan Haka në Dibër, Ymer Marku në Vorë, Ferdinand Saraci në Rrogozhinë, #LuanHoti në Durrës dhe Indrit Sefa në Lushnjë”, shkruan Logu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *