Qyteti i Lezhës dhe disa fshatra rreth saj jane perballur me mungese e energjise elektrike qe prej ores 3 te mengjesit te sotem.

 

Nenstacioni elektrik ne Lezhe nuk furnizohet me energji, per shkak te nje defekti ne linjen e tensionit te larte 110 kw ne Dajç.

 

Energji kane vetem zona e Bregut te Matit qe furnizohet nga nenstacioni i Rriles. OSHEE ben me dije se po punon per rikthimin e energjise, nderkohe presin qe Operatori i Sistemit te Transmetimit OST te riparoje defektin. Grupe pune jane ngritur per kete qellim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.