Paraqiten në urgjencën e Spitalit të Vlorës disa ushtarakë, të cilët dyshohet se janë helmuar nga ushqimi.

 

Disa prej tyre kanë marrë ndihmën e parë mjekësore në qendrën shëndetësore Orikum, dhe më pas janë nisur drejt Urgjencës së Spitalit Rajonal të Vlorës.

 

Paraprakisht mësohet se gjendja e tyre shëndetësore nuk është e rëndë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *