Dijonisi, Albano dhe Xhesika diskutuan për ecurinë e lojës në “Ferma VIP”.

Dijonisi tha se të gjithë po bëjnë lojë të fortë, gjë e cila nuk u mor seriozisht nga të tjerët.

Xhesika tha se loja po bëhet e rrezikshme, ndërsa Albano tha se po përgjaken, duke shkaktuar të qeshura mes tyre.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Një gjë është e sigurtë, po bëjmë lojë të fortë

Albano: Duke u përgjakur me njëri-tjetrin

Xhesika: Jemi duke bërë një lojë të rrezikshme

Dijonisi: Jemi duke bërë një lojë plot strategji

Xhesika: Nuk ka më strateg se ne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *