Del videoja që tregon momentin kur shqiptari Ilir Zelka qëllohet për vdekje brenda një lokali në Brazil. Videoja është bërë publike nga mediat braziliane dhe duket qartë që 47-vjeçari u vra nga një burrë që shfaqet me motor.

 

Ngjarja e rëndë ndodhi në një nga lagjet e pasura të Sao Paulos. Ilir Zelka kishte qenë disa herë në Brazil. Por ishte vënë re që ai kishte një sjellje të çuditshme.

 

Shqiptari i ndërronte dhomat e hotelit shumë shpesh, thuajse çdo dy ditë. Akoma nuk ka asnjë informacion për arsyen e udhëtimit të tij të fundit në Brazil, nëse ishte për pushime apo për biznes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *