Subscribe

Deputeti Oerd Bylykbashi ka treguar shkaqet e largimit të deputetëve të opozitës nga mbledhja e Komisionit të Ligjeve.

 

Në një prononcim, demokrati pretendon se mazhoranca ka mohuar të drejtën e fjalës së opozitës, ndërsa shtoi se PD nuk do të lejojë që qeveria të kthejë në ligj aferat korruptive të qeverisë.

 

“Deputetëve të opozitës, iu mohua sot në kundërshtim me kushtetutën, pjesëmarrja në komisionin e ligjeve dhe e drejta e fjalës. Është qartë mënyra për të hequr transparencën e qytetarëve. Ne jemi këtu që kjo të mos lejohet, ne do të respektojmë kushtetutën. Do të garantojmë transparencën për çdo shkelje të Edi Ramës. Nuk do të pranojmë që nëpërmjet këtyre mjeteve, me pretendimin që për arsye të pandemisë nuk zhvillohen mbledhjet fizikisht, ne do të jemi këtu për ta ndaluar këtë. Ne do të marrim pjesë në mbledhjet e komisioneve, do të jemi prezent. Bojkoti nuk mund të jetë një vendim i Edi Ramës, ne ishim prezent. Mazhoranca, Edi Rama, po i mohon opozitës mundësinë që të marrë pjesë dhe të kundërshtojë aferat që ai do të kthejë në ligj e në këtë mënyrë të zhvasë shqiptarët çdo ditë”, tha Bylykbashi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *