Edhe këtë të martë të gjithë ata që duan të kalojnë përmes pikës kufitare të Kashticës do të duhet të bëjnë kujdes. Nga ora 11:00 e paradites deri në orë 15:00 kjo pikë kalimi do të jetë e mbyllur. Shkak është bërë sërish protesta e fermerëve në Greqi, te cilet prej disa ditësh kane paralizuar lëvizjen ne vendin fqinj. Dogana e Kapshticës ka qene vazhdimisht e bllokuar gjate dy jave te fundit dhe emigrantet shqiptare janë detyruar te presin disa ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *