Këtë të martë greket kanë mbyllur për shtate orë kufirin ne Kapshticë,  duke paralizuar krejtësisht kalimin e shtetasve shqiptare, por dhe te mallrave. Nga ora 11.30 deri në orën 18.00 dogana do te qëndroje e mbyllur. Autoritetet tona kufitare thonë se sërish pala greke ka njoftuar vetëm 30 minuta para nisjes se protestës se fermerëve, duke shkaktuar edhe një here tjetër anomali ne doganën shqiptare. Ne Kapshticë, krahas mjeteve qe kane mbetur ne radhë, këtë here ka edhe autobusë te linjave ndërkombëtare që nuk kane pasur asnjë informacion për vazhdimin e protestës se fermerëve.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *