Vajzat e njohura shqiptare i shohim çdo ditë në ekranet tona dhe befasohemi me pamjet e tyre. Të kuruara deri në detaje, të veshura gjithë stil ato shpesh herë kthehen në frymëzim për vajzat e reja.

 

 

Një ndër detajet me të cilat ato kanë eksperimentuar më shumë është ngjyra e flokëve. Ndër vite bukuroshet e ekranit kanë provuar në flokët e tyre kolore të shumta dhe disa prej tyre kanë guxuar të provojnë dy ekstremet, të zezën dhe bionden.

 

 

Në përgjithësi ka qenë tendenca e kthimit nga brune në bionde, dhe tani mbizotëruese në ekran kemi vajzat bionde. Më poshtë po ju tregojmë disa foto ku mund të shihni qartë ndryshimin e madh dhe të vendosni vetë si duken më bukur.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.