Subscribe

Nënkryetari i Bashkisë se Tiranës Arbjan Mazniku sqaron funksionin e ri te parkut ne rrugën “Don Bosko” qe do te përdoret nga kompania e pastrimit. Numri dy i Bashkisë mohon ndërtimin e impiantit te plehrave ne territorin prej 22 mije metrash katror. Nënkryetari Mazniku thotë se Bashkia nuk ka nje projekt te tille ne mes te Tiranës. Nënkryetari i Mazniku thotë se parku i makinave te plehrave ne rrugën “Don Bosko nuk do ndikoje ne cilësinë e ajrit dhe ne jetën e banoreve përreth. Por i pyetur nga Vizion Plus nëse do te jetonte ne këtë zone pas vendosjes kompanisë se pastrimit, Abajn Mazniku jep këtë përgjigje. Kompania “Eco Tirana’ nje bashkëpronësi e Bashkisë se Tiranës dhe asaj te Veronës, 51% me 49% , fillimisht do te beje pastrimin e diferencuar te mbeturinave ne zonën brenda unazës. Me pas puna e saj do te shtrihet ne te gjithë kryeqytetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.