Kryesia e Partisë Demokratike ka nisur analizën e humbjes së zgjedhjeve të 25 prillit.

 

Sekretari i Përgjithshëm, Gazment Bardhi ka hartuar një dokument për rezultatin e zgjedhjeve, ku bie në sy se, sipas tij, Partia Demokratike ka arritur pothuaj rezultatin e zgjedhjeve të vitit 2009.

 

Sipas këtij dokumenti, qarqet që kanë dalë më mirë në zgjedhje janë Kukësi, Dibra dhe Elbasani.

 

Por, dokumenti i hartuar nga Bardhi është kundërshtuar që në fillim të mbledhjes.

 

Dy nënkryetarët e partisë, Edi Paloka dhe Edmond Spaho kanë kërkuar që dokumenti i analizës të ndryshohet se nuk përputhet me realitetin.

 

“Në raport Bardhi thotë që Korça nuk ka dalë brenda pritshmërive. Unë kam marrë rezultatin më të mirë. Kam pasur objektiv 5 mandate dhe kam fituar 5 mandate”, u shpreh Spaho.

 

Nga ana tjetër, Edi Paloka e quan jorealiste pasyrimin e konkluzioneve, ndërsa ka kërkuar ndryshimin e dokumentit.

 

“Analiza nuk është realiste dhe nuk pasqyron atë që drejtuesit politikë kanë shkruar në raportet e tyre. Nuk mund ta miratojmë në këtë mënyre si është hartuar, dokumenti duhet të ndryshojë.”

One thought on “Analiza e PD për zgjedhjet/ Drejtuesit politikë përplasen me Bardhin: S’pasqyron realitetin

 1. ANALIZA PD PËR REZULTATIN E ZGJEDHJEVË! DREJTUESIT E
  PARTISË PD PËRPLASEN ME BARDHIN-TEK E ZBARDHIN!!
  -NUK PASQYRON REALITET; KU PLAQZGJYRON PENALITET!.
  SUKUR DIKUR,NGA ANEKDOTA NË STRATEGBOTA: KUR NJERIU
  ISHTE I SËMUNDË PËR VDEKJE; URGJENTË E DERGOJNË PËR NË
  SPITAL DHE,E FUSIN NË OPERACION; OPERACIONI ZGJATË DISA
  ORË DHE, FAMILJA E FARËFISI PRITNIN LAJME TË MIRA,MU NGA
  OPERACIONI; KUR DOLI KRYEKRIRGU E PO RAPORTON PARA
  TË PRANISHMEVE OUUUH,QË ME PADURIM PRITNIN AH,NJË
  LAJM TË MIRË, KËSHTU QE DEKLARIMI: O,OPERACIONI NA KA
  SHKUAR SHUMË MIRË, OPERACIONI KA PËRFUNDUAR ME SU-
  KES TË PLOTË;POR, FATKEQËSISHT PACJENTI NUK PËRBALLOI
  DHE,NA VDIQ; U SHPREHIM NGUSHËLLIME FAMILJARËVE DHE
  FARËFISIT, PËR VDEKJËN DHE PREKJËN E MË TË DASHURIT TË
  TYRE DHE, KËRKOJMË NDJESË DHE PJESË,PËR VDEKJEN MU TË
  PACIENTIT GJATË PROQESIT TË OPERACIONIT!!. TË FALA MANI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.