Vazhdojnë të dalin në dritë të tjera detaje nga ngjarja shokuese e Greqisë, ku një 20-vjeçare u mbyt nga një bandë grabitësish. Mediat greke kanë ngritur dyshime se Caroline mund të jetë vrarë në sy të foshnjes dhe burrit të saj sepse ajo i ka parë në fytyrë kriminelët.

 

George Kalliakmanis, president i Shoqatës së Oficerëve të Policisë të Atikës Juglindore, tha: Është e mundur që nëna të ketë parë në fytyrë autorët dhe kjo të jetë arsyeja pse ata e vranë atë.”

 

Por mendohet se edhe burri i saj i ka parë në fytyrë vrasësit e saj. Sipas mediave të huaja, për një moment, njërit prej grabitësve i ka rënë maska dhe burri i 20-vjeçares ka parë vrarësin e saj në fytyrë.

 

 

Ai e përshkroi fajtorin si të gjatë, me lëkurë të errët, mbipeshë dhe nën 30 vjeç.

 

Po ashtu, janë ngritur dyshimet se 20-vjeçarja mund të jetë vrarë pas një beteje të dhunshme me grabitësit, sepse ajo ishte eksperte kikboksi. Përgjigjet e ADN-së pritet të hedhin dritë më shumë mbi këtë ngjarje. Deri tani dyshohet se pjesë e bandës janë edhe shqiptarë.

 

 

One thought on “A u mbyt 20-vjeçarja sepse pa grabitësit në fytyrë?

 1. HEU, A U MBYTË 20 VJEÇARJA SEPSE,PA GRABITËSIT NË FYTYRË!
  EUH, A U SHYPË 20 VJEÇARJA O PSE PA BANDITËSIT SHËMTYRË!
  GEOGË KALLAKAMANIS, PRESIDENT I SHOQATËS S’OFICERËVE
  TË POLICISË TË ATIKËS JUGLINDORE GREQI,THA: ËSHTË E MU-
  NDUR SE NËNA PA NË FYTYRË BANDITËT GRABITËS KRIMINELË
  PËR KËTA ATA SA HATA PARA FEMISË POSALINDUR AO BURRIT
  ËSHTË MBYTUR E KASAPRUAR SHQIPTARJA 20 VJEÇARE!! AHIII
  TURPI I KËSAJ BOTE MË MIZORE; ËËËH, KURPI FERRVAJ I GOL-
  GOTE MË KRIZORE; QË TË MASAKROHEJ NËNA 20 VJEÇARE O,
  SHQIPTARE MU PARA FEMISË POSALUNDUR AH PARA BURRIT
  AUH, PO KJO ËSHTË KATASTROFA MË NACISTE, MË FASHISTE,
  EDHE MË ZI SESA HOLOKAUSTET HITLERIANE, STALINIANE AH
  RACORE, NGRACËHORRE; FASHIZËM MË I TËRBUAR, QË KURRË
  HË BURRË A GRUA, NGA KJO GURRË A KRUA,MBARË SHQIPTA-
  RE, KËTA GJAKPIRËSA, PRAGSHIRËSA, NUK PO NGOPËN, O, AS
  NUK PO KOPËN, ME GJAK E PRAG TERË SHQIPTARISË, OUUUH,
  ME GJAK DHE PRGA TË GJERË SHQIPTARISË!!.T’FALA MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *