Subscribe

Ambasadori i OSBE në Tiranë Bernd Borchardt dhe drejtuesja e prokurorise se krimeve te renda Donika Prela firmosen nje memorandum mirëkuptimi për bashkëpunimin dhe Komunikimin midis Policisë Gjyqësore dhe Prokurorisë në Procedimet Penale.

Ne dalje nga krimet e renda, Bochart u pyet nga mediat nese zgjedhet e se dieles do te certifikohen.

 

BERND BORCHARDT

AMBASADOR I OSBE

 

“ Kjo është një pyetje që duhet tia beni te hënën shefes apo vëzhguesve së monitorimit te zgjedhjeve të OSBE-ODIHR, besoj se ato do te kene një raport konkret ”.

 

Nderkohe para se te largohej me nxitim, Borchardt dhe edhe nje koment per dosjet 339 dhe 184.

 

“ Jane çështje hetimore dhe duhet te ndiqen procedurat standarte, duhet te shohim nëse do të ketë fajtorë. ”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *